Praecom

De belangrijkste taak van het Praesescomité is om alle Comitéleden en Teamleden bij elkaar te brengen en er voor te zorgen dat deze op gepaste wijze bedankt worden voor hun engagement.

Kursusdienst

Dit comité zorgt er voor dat de economiestudent steeds aan een scherpe prijs zijn curssusen kan aankopen. Ook alerhande tickets voor cantussen, TD's, etc. zijn hier te verkrijgen.

Development

Met het comité Development organiseren we extra-curriculaire activiteiten voor de student (bedrijfs)economie. Dit doen we aan de hand van verschillende workshops, lezingen, een case competitie en real-life experiences. 

Bedrijvenrelaties

Comité Bedrijvenrelaties brengt door het organiseren van algemene als specifieke jobbeurzen, presentaties en exclusieve evenementen bedrijven en studenten dichter bij elkaar met het oog op rekruteren van young potentials en het vinden van een droomjob. 

Onthaal en Jaarwerking

Comité Onthaal & Jaarwerking zorgt voor een gepaste verwelkoming en integratie van alle studenten aan de FEB door tal van events. Daarnaast ondersteunt het ook de Jaarwerking: in dit concept organiseren de studenten zélf een aantal activiteiten voor hun jaargenoten.

Sport

Comité Sport voorziet de studenten heel het jaar door van sportieve ontspanning. Zowel eenmalige activiteiten zoals de 24 urenloop en schaats TD, als continu lopende activiteiten zoals de interne voetbalcompetitie, maar ook de ski- en surfreis vallen onder de verantwoordelijkheden van dit comité.

Dulci

Het comité Dulci omvat de Hoofdtappers van de fakbar (faculteitsbar) van de economisten. Deze hebben elk een verantwoordelijkheid bij het uitbaten van deze bar.

Ekobar

Het Ekobar comité staat elke dag met veel enthousiasme klaar om iedereen te voorzien van lekkere broodjes en nog veel meer!

Cultuur en Lectuur

Comité Cultuur & Lectuur zorgt er voor dat het culturele in het studentenleven niet onderbelicht wordt door het organiseren van tal van culturele activiteiten. Ook het schrijven van de blog, blabla en andere magazines behoort tot het takenpakket.

Feest

Comité Feest organiseert de cantussen en de TD’s voor de economist. Ook de studentendoop en het Galabal verzorgen zij. Ze bereiden alles tot in de puntjes voor en ook tijdens de activiteit zelf zijn ze verantwoordelijk voor het goede verloop.

Financiën

Binnen het Financiën comité staat een vlot verloop van alle financiële taken binnen Ekonomika centraal. Via het comité voorzien wij de nodige support aan alle andere comité's.

Logistiek

Comité Logistiek zorgt dat elk evenement op operationeel vlak, van de opbouw tot en met de afbraak, vlot verloopt.

Marketing

Het comité Marketing is verantwoordelijk voor de marketing van Ekonomika naar haar leden en partners. Ook het beheer van deze website is onderdeel van de taken van dit comité.

Internationaal

Comité Internationaal verwelkomt de internationale studenten aan de FEB in Leuven met talrijke events zodat zij een onvergetelijke ervaring kunnen beleven. Daarnaast begeleidt het comité ook de uitgaande Belgische studenten bij hun uitwisselingsprogramma.