Deze week bij Ekonomika

Maandag

Career Café

Dinsdag

24 urenloop

Woensdag

24 urenloop

Donderdag

Doopmeestersbriefing

 • All
 • Utile
 • Dulci
Blog Preview

Ekonomka @24 urenloop

Ook jij bent uitgenodigd om er samen met ons een onvergetelijke 24 urenloop van te maken waar we met alle economisten eindelijk de derde plaats terug zullen bemachtigen! Want die derde plaats is van ons!<br /> <br /> Daarvoor hebben we iedereen nodig! Zowel lopers als supporters!! Het startschot wordt om 20u gegeven. Om jullie te belonen hebben wij ook dit jaar fantastische prijzen voor jullie in petto!

Lees meer
Blog Preview

Skills Program

Voor studenten vanaf hun 3de bachelor biedt Ekonomika de Skills Programs aan. Enkele jaren geleden werd gestart met het Management Skills Program, en door het overweldigende succes is het aanbod blijven groeien. Dit jaar zijn we dan ook fier om&nbsp;zeven verschillende Skills Programs&nbsp;te kunnen voorstellen.<br /> <br /> Een Skills Program bestaat uit&nbsp;vijf&nbsp;interactieve workshops&nbsp;die gegeven worden door internationale topbedrijven omtrent een specifiek onderwerp. Zo kom je als student in contact met de arbeidsmarkt en krijg je de kans om wat meer praktijkervaring op te doen.&nbsp;<br /> Elk van deze Skills Programs wordt ondersteund door de Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen en na het volbrengen van het Skills Program ontvang je een&nbsp;certificaat&nbsp;ondertekend door de decaan van de faculteit.

Blog Preview

Loopsessies

Economisten, unite! Het is hoog tijd onze lang weggegeven derde plaats te heroveren! Kom je voorbereiden op h&eacute;t grootste sportevenement van het jaar en loop je los op onze loopsessies iedere dinsdag en donderdag. Wie weet rent dit jaar wel &eacute;&eacute;n van je favoriete proffen aan je zijde! Voeg jezelf toe aan de facebookgroep om op de hoogte te blijven:<a href="https://www.facebook.com/groups/290842941107171/">https://www.facebook.com/groups/290842941107171/</a>.<br /> <br /> **DATA LOOPSESSIES**<br /> Donderdag 29/9 om 18u30<br /> Dinsdag 4/10 om 19u30<br /> Donderdag 6/10 om 19u30<br /> Dinsdag 11/10 om 19u30<br /> Donderdag 13/10 om 18u30<br /> Dinsdag 18/10 om 19u30<br /> Donderdag 20/10 om 19u30

Blog Preview

Superprestige - Quiz aller quizzen

Begin alvast quizvragen in te oefenen en dagelijks te trainen, want op maandag 10 oktober maken we ons op voor de vijfde editie van de Moeder aller quizzen: Ekonomika&#39;s Superprestige.<br /> <br /> 100 ploegen strijden opnieuw om de winst en een totale prijzenpot ter waarde van &euro;5.000, in een van de grootste quizzen die Leuven ooit gekend heeft. Een totaalspektakel geleid door niemand minder dan Jelle Cleymans.

Lees meer
Blog Preview

Career Brunch

▶▶Evenement gericht op studenten in hun voorlaatste of laatste jaar◀◀<br /> <br /> Studeer jij dit jaar of volgend jaar af? Ben je op zoek naar een zomerstage? Probeer je nog een overzicht te krijgen van de arbeidsmarkt of heb je al interesse in een specifieke sector? Maar liefst 19 bedrijven staan klaar om al je vragen te beantwoorden tijdens de Career Brunch van Ekonomika!<br /> <br /> <br /> For further question, feel free to e-mail corporate@ekonomika.be!

Lees meer
Blog Preview

Infosessie PAL

Voor het tweede jaar op rij organiseert Ekonomika, in samenwerking met de FEB, Peer Assisted Learning oftewel PAL-sessies voor Externe Financi&euml;le Verslaggeving! Om deze sessies in goede banen te leiden, zijn wij nog op zoek naar nieuwe tutors.<br /> <br /> Als PAL-tutor begeleid je een groep van een tiental studenten gedurende vijf sessies van telkens 2 uur. Ter voorbereiding krijg je steeds op voorhand de oefeningen met oplossingen. Op het einde van het semester word je uitgenodigd op onze bedankingsreceptie, waar je niet enkel een certificaat van PAL-tutor overhandigd krijgt, maar waar ook nog een mooie beloning op jou wacht!<br /> <br /> Zit je toch nog met enkele vragen? Kom dan zeker naar het infomoment op 6 oktober om 16.30u in HOGM 01.85 voor meer tips &amp; tricks of stuur een mailtje naar onderwijs@ekonomika.be!<br /> <br /> Ben je al helemaal overtuigd? In dat geval kan je je steeds inschrijven via feb.careercorner.be!

Lees meer
Blog Preview

International Dinner

Want to enjoy a delicious Belgian BBQ while meeting fellow international students? Come join us at the International Dinner @ Ekobar!<br /> <br /> Price : Members: &euro;3 / non-members &euro;4, tickets can be bought starting wednesday at the Ekobar from 9h-18h.

Lees meer
Blog Preview

Ekonomika Recruits

Heb je altijd al willen weten hoe Ekonomika te werk gaat en wat het betekent om in een Team te zitten? Dit is de ultieme gelegenheid om er achter te komen hoe Ekonomika werkt en wat je kan doen om een steentje bij te dragen!<br /> Kom dus zeker langs op maandag om half negen in de Ekobar, waarbij er plezier en vertier in overmaat zal zijn!

Lees meer
Blog Preview

KULAK meets KU Leuven

KULAK meets KUL<br /> Zin om je jaargenoten wat beter te leren kennen? Dan is dit het moment om de band tussen de derdejaars te versterken! Kom genieten van de receptie en van het uitgebreide dessertenbuffet.&nbsp;<br /> <br /> Afspraak om 20u in Ekobar!

Lees meer
Blog Preview

Onthaalweek

Wil je graag Leuven en je medestudenten op een leuke manier leren kennen? Aarzel dan niet om deel te nemen aan alle geweldige onthaalactiviteiten die Ekonomika je voorschotelt! Gedurende de eerste week van het academiejaar voorziet het Onthaal &amp; Internationaal comit&eacute; verscheidene activiteiten om je te laten kennis maken met je jaargenoten, deze geweldige studentenstad en geeft je een eerste voorsmaakje van het studentenleven.&nbsp;

Lees meer
Blog Preview

Utile Kick Off - UKO

Op donderdag 29 september trekken Ekonomika en FEB Leuven samen het academiejaar op gang met de Utile Kick-Off. In het FEB House of Students kan je tussen 12 en 18 uur enerzijds terecht met al je vragen omtrent onderwijs. Anderzijds willen we je een beeld geven van de bedrijfswereld en de verschillende career events die we komend jaar aanbieden. Verder kan je jezelf verrijken tijdens onze development workshops en krijg je alvast een overzicht van al de buitenlandse mogelijkheden die jou door de faculteit en Ekonomika Travel worden aangeboden. Kom dus zeker een kijkje nemen bij de verschillende corners.

Lees meer
Blog Preview

KICK OFF TD

My name is TD, Kick Off TD. Ekonomika opent het academiejaar en geeft iedereen een licence to party op de Kick Off TD in Alma 2! Kom dansen met een martini in de hand op de plaatjes van Eva De Roo, Skyve en Rakka!&nbsp;<br /> <br /> //&nbsp;<br /> Geen voorverkoop, kaarten te koop aan de deur.<br /> Leden &ndash; 3 euro<br /> Niet-leden &ndash; 5 euro<br /> Eerstejaars van Ekonomika met bandje voor 24 uur GRATIS INKOM!

Lees meer
Background Image

 • Client Logo
  Client Logo
  Client Logo
  Client Logo
  Client Logo
  Client Logo
 • Client Logo