Deze week bij Ekonomika

Maandag

Onthaalweek: BBQ & Jeneverrondleiding

Dinsdag

Onthaalweek: Lasershoot 
KICK OFF TD

Woensdag

Onthaalweek: Pappenheimersquiz

 • All
 • Utile
 • Dulci
Blog Preview

KULAK meets KU Leuven / Derdebachavond

KULAK meets KUL<br /> <a href="https://www.facebook.com/events/842859882515976/" target="_blank">https://www.facebook.com/events/842859882515976/</a><br /> Zin om je jaargenoten wat beter te leren kennen? Dan is dit het moment om de band tussen de derdejaars te versterken! Kom genieten van de receptie en van het uitgebreide dessertenbuffet.&nbsp;<br /> <br /> Afspraak om 20u in Ekobar!

Lees meer
Blog Preview

Onthaalweek

Wil je graag Leuven en je medestudenten op een leuke manier leren kennen? Aarzel dan niet om deel te nemen aan alle geweldige onthaalactiviteiten die Ekonomika je voorschotelt! Gedurende de eerste week van het academiejaar voorziet het Onthaal &amp; Internationaal comit&eacute; verscheidene activiteiten om je te laten kennis maken met je jaargenoten, deze geweldige studentenstad en geeft je een eerste voorsmaakje van het studentenleven.&nbsp;

Lees meer
Blog Preview

Utile Kick Off - UKO

Op donderdag 29 september trekken Ekonomika en FEB Leuven samen het academiejaar op gang met de Utile Kick-Off. In het FEB House of Students kan je tussen 12 en 18 uur enerzijds terecht met al je vragen omtrent onderwijs. Anderzijds willen we je een beeld geven van de bedrijfswereld en de verschillende career events die we komend jaar aanbieden. Verder kan je jezelf verrijken tijdens onze development workshops en krijg je alvast een overzicht van al de buitenlandse mogelijkheden die jou door de faculteit en Ekonomika Travel worden aangeboden. Kom dus zeker een kijkje nemen bij de verschillende corners.

Lees meer
Blog Preview

KICK OFF TD

My name is TD, Kick Off TD. Ekonomika opent het academiejaar en geeft iedereen een licence to party op de Kick Off TD in Alma 2! Kom dansen met een martini in de hand op de plaatjes van Eva De Roo, Skyve en Rakka!&nbsp;<br /> <br /> //&nbsp;<br /> Geen voorverkoop, kaarten te koop aan de deur.<br /> Leden &ndash; 3 euro<br /> Niet-leden &ndash; 5 euro<br /> Eerstejaars van Ekonomika met bandje voor 24 uur GRATIS INKOM!

Lees meer
Blog Preview

Wiskundeweek

Aangezien wij als Ekonomika het nuttige aan het aangename koppelen, voorzien we speciaal voor jullie enkele ontspannende activiteiten om het harde werk tijdens de wiskundecursus te verlichten. Dit is meteen ook een perfecte gelegenheid om enkele van je medestudenten te leren kennen en een voorbereide start te nemen in dit nieuw avontuur!

Lees meer
Blog Preview

Master-reis: New York

Van 5 februari tot 12 februari 2017 organiseert Ekonomika zijn jaarlijkse New York reis speciaal voor onze masterstudenten. Van een bezoek aan topbedrijven gevestigd in New York tot een panoramisch uitzicht vanop het Empire State Building, gaan we deze reis aan in onze typische Utile-Dulci stijl.&nbsp;Houd dit evenement zeker in het oog om als eerste op de hoogte te zijn van alle updates. Heb je er al enorm veel zin in? Kom dan zeker naar het infomoment op donderdag 29 september om 18u00 in het HOGC 02.28.

Lees meer
Blog Preview

Oktoberfest in Munich

For the first time ever Ekonomika&nbsp;and Yes-Trips&nbsp;are joining forces to provide you with a unique and EPIC experience to the biggest beer festival in the world: Oktoberfest! The Germans are well known for drinking beer, but once, every year, they go crazy for 3 weeks. During this national festival more than 6 million people head to Munich to enjoy Bavarian culture to the fullest and you can be one of them!

Lees meer
Blog Preview

Summer Surf Festival

Dit jaar is de Surfreis van Ekonomika in samenwerking met Belgian Week Surf, om van je surfvakantie ook een echte festivalweek te maken! Op 9 september trekken we met Ekonomika naar Montalivet in Frankrijk, waar het surfkamp van BoardX op ons staat te wachten.&nbsp;

Lees meer
Background Image

 • Client Logo
  Client Logo
  Client Logo
  Client Logo
  Client Logo
  Client Logo
 • Client Logo