Deze week bij Ekonomika

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

 • All
 • Utile
 • Dulci
Blog Preview

Ekonomika Cantusweek

Een hele week vol cantussen, dat is het concept van de cantusweek. Altijd al eens verkleed willen zijn als Sinterklaas of een piraat? Of eet je gewoon liever bitterballen tijdens het cantussen? En als dat je ding niet is kan je jezelf veranderen in een kunstwerk op de Glow In The Dark Cantus. Dus voor iedereen wat wils.

Blog Preview

Epic City Trip to Berlin

Het weekend van 24 februari zal Ekonomika in samenwerking met YES-Trips de straten van Berlijn onveilig maken.<br /> Een economist zou geen economist zijn als er geen utile aan dulci werd gekoppeld en daarom zal naast het cultuurprogramma ook een bedrijvenbezoek aan Zalando plaatsvinden.

Lees meer
Blog Preview

Ekonomika Snowtrip 2017

☃ Risoul- Lesvrije week (03/02-12/02/2017) ☃<br /> LEDEN = &euro; 499,- basispakketprijs per persoon<br /> NIET-LEDEN = &euro; 509,- basispakketprijs per persoon<br /> Na de examens is het weer tijd om te vertrekken naar de bergen voor een overgetelijke week! Dit jaar gaan we met Ekonomika naar Risoul. Een fantastisch skigebied in de Franse Alpen met maar liefst 185 km pistes. Na een lange skidag zullen Ekonomika en Ski-line helemaal klaar staan voor jullie met goeie feestjes en apr&egrave;sski&rsquo;s. Dus leg die latten en snowboards maar al klaar en schrijf jullie snel in voor een fantastische week!<br /> Tot dan!

Lees meer
Blog Preview

American Election Night TD

Op 8 november slaan Ekonomika en VRG de handen in elkaar om jullie een onvergetelijke American Election Night te laten beleven! De avond gaat van start met een lezing/debat in de PDS. Na afloop mogen jullie zich richting Alma 2 begeven voor een gratis consumptie en kunnen jullie er de rest van de nacht feesten en de verkiezingen live meevolgen. Ook wie de lezing niet zal bijwonen, is welkom uiteraard.<br /> <br /> Tickets zijn verkrijgbaar in het VRG-Secretariaat en in de Ekonomika-Kursusdienst. Prijzen VVK: &euro;3 leden en &euro;4 niet-leden. Prijzen ADD: &euro;5 leden en &euro;6 niet-leden.<br /> <strong>Met</strong>

Lees meer
Blog Preview

American Election Night: Lezing - Debat

De Amerikaanse verkiezingen naderen met rasse schreden. Ongetwijfeld kijken jullie vol spanning toe. Maar wat zijn nu de partijpunten van beide kandidaten? Zal de stem van de Amerikaanse kiezer ook gevolgen hebben voor ons? Hoe bespelen beide kandidaten hun publiek?<br /> <br /> Speciaal voor jullie zetten wij nog eens alle puntjes op een rij in een levendig debat. E&eacute;n belofte: someone will definitely &#39;have the best words&#39;!&nbsp;

Lees meer
Blog Preview

Ekonomka @24 urenloop

Ook jij bent uitgenodigd om er samen met ons een onvergetelijke 24 urenloop van te maken waar we met alle economisten eindelijk de derde plaats terug zullen bemachtigen! Want die derde plaats is van ons!<br /> <br /> Daarvoor hebben we iedereen nodig! Zowel lopers als supporters!! Het startschot wordt om 20u gegeven. Om jullie te belonen hebben wij ook dit jaar fantastische prijzen voor jullie in petto!

Lees meer
Blog Preview

Skills Program

Voor studenten vanaf hun 3de bachelor biedt Ekonomika de Skills Programs aan. Enkele jaren geleden werd gestart met het Management Skills Program, en door het overweldigende succes is het aanbod blijven groeien. Dit jaar zijn we dan ook fier om&nbsp;zeven verschillende Skills Programs&nbsp;te kunnen voorstellen.<br /> <br /> Een Skills Program bestaat uit&nbsp;vijf&nbsp;interactieve workshops&nbsp;die gegeven worden door internationale topbedrijven omtrent een specifiek onderwerp. Zo kom je als student in contact met de arbeidsmarkt en krijg je de kans om wat meer praktijkervaring op te doen.&nbsp;<br /> Elk van deze Skills Programs wordt ondersteund door de Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen en na het volbrengen van het Skills Program ontvang je een&nbsp;certificaat&nbsp;ondertekend door de decaan van de faculteit.

Blog Preview

Infosessie PAL

Voor het tweede jaar op rij organiseert Ekonomika, in samenwerking met de FEB, Peer Assisted Learning oftewel PAL-sessies voor Externe Financi&euml;le Verslaggeving! Om deze sessies in goede banen te leiden, zijn wij nog op zoek naar nieuwe tutors.<br /> <br /> Als PAL-tutor begeleid je een groep van een tiental studenten gedurende vijf sessies van telkens 2 uur. Ter voorbereiding krijg je steeds op voorhand de oefeningen met oplossingen. Op het einde van het semester word je uitgenodigd op onze bedankingsreceptie, waar je niet enkel een certificaat van PAL-tutor overhandigd krijgt, maar waar ook nog een mooie beloning op jou wacht!<br /> <br /> Zit je toch nog met enkele vragen? Kom dan zeker naar het infomoment op 6 oktober om 16.30u in HOGM 01.85 voor meer tips &amp; tricks of stuur een mailtje naar onderwijs@ekonomika.be!<br /> <br /> Ben je al helemaal overtuigd? In dat geval kan je je steeds inschrijven via feb.careercorner.be!

Lees meer
Blog Preview

Ekonomika Recruits

Heb je altijd al willen weten hoe Ekonomika te werk gaat en wat het betekent om in een Team te zitten? Dit is de ultieme gelegenheid om er achter te komen hoe Ekonomika werkt en wat je kan doen om een steentje bij te dragen!<br /> Kom dus zeker langs op maandag om half negen in de Ekobar, waarbij er plezier en vertier in overmaat zal zijn!

Lees meer
Blog Preview

Master-reis: New York

Van 5 februari tot 12 februari 2017 organiseert Ekonomika zijn jaarlijkse New York reis speciaal voor onze masterstudenten. Van een bezoek aan topbedrijven gevestigd in New York tot een panoramisch uitzicht vanop het Empire State Building, gaan we deze reis aan in onze typische Utile-Dulci stijl.

Lees meer
Background Image

 • Client Logo
  Client Logo
  Client Logo
  Client Logo
  Client Logo
  Client Logo
 • Client Logo