Jaarwerking Team

De jaarwerking teams bestaan uit de Eerstebachwerking, Tweedebachwerking, Half Time en Full Time. Zij zullen instaan voor het organiseren van activiteiten voor hun jaargenoten. 

24 uren Team

In dit Team zal jij zowel actief als creatief te werk kunnen gaan om ervoor te zorgen dat Ekonomika derde wordt in de editie van 2016! 

Dulci A-Team

In dit team kan je op regelmatige basis eens achter onze toog pinten tappen. Ook onze DJ's die op regelmatige basis komen draaien, verwelkomen wij graag in dit team.

LCC Team

Het LCC team zal de tweede editie van de Leuven Case Competition volledig uitwerken.  Dit is een event georganiseerd voor meer dan 200 man en waarbij je je eigen skills verder kan uitwerken.

Ekonomika Projects Team

Heb je een idee? Wil je dit graag verwezenlijkt zien maar weet je niet hoe hieraan te beginnen? Via een Ekonomika Projects Team kunnen wij je helpen met de uitvoering van dit project. 

InterFacultaire Beker Team

Wil jij je op regelmatige basis sportief inzetten? Doe dan mee aan één van de interfacultaire competities in de voetbal, basketbal of volleybal en strijd in naam van Ekonomika tegen de andere faculteiten!

Fasevertegenwoordigers Team

De fasevertegenwoordigers vormen steeds hét aanspreekpunt in de aula. Je kan bij hen terecht voor vragen of problemen over je opleiding, proffen, specifieke vakken etc. 

Revue Team

Ben je geïnteresseerd om mee je schouders te zetten onder de Revue, een toneelstuk waarin proffen geïmiteerd worden door studenten, door bijvoorbeeld te acteren, het scenario te schrijven of het decor uit te werken? 

Lectuur Team

Ben jij iemand die graag schrijft en iets wil delen met je medestudenten via de ECONnect of de Blog? Aarzel niet om je te vervoegen bij het Lectuur Team waar je eigen topics verder kan uitwerken.