Background Image

Development

Algemeen

Ekonomika is al jaren hét medium geweest voor de student om in contact te komen met en zich voor te bereiden op het bedrijfsleven. Hierin speelt Development een uitgesproken rol.

Skills Programs 2018

Voor studenten vanaf hun 3de bachelor biedt Ekonomika de Skills Programs aan. Enkele jaren geleden werd gestart met het Management Skills Program en het aanbod is blijven groeien. Er bestaat momenteel ook een Junior Skills Program voor studenten in hun 2de bachelor.

Lectures en Debates

Lezingen zijn van groot belang om op de hoogte te blijven van recente ontwikkelingen en om een diepere kijk te geven op interessante onderwerpen.

Workshops

Ekonomika organiseert verschillende soorten workshops die de student moeten helpen bij het verkrijgen van zijn droomjob.

LCC - Leuven Case Competition

De Leuven Case Competition is de eerste business game van zijn soort aan de KU Leuven. Gedurende één dag worden meerdere cases opgelost.

Ondernemerschap

Onder de pijler van ondernemerschap willen we studenten de kans geven om de creatieve ideeën die ze hebben voor een nieuwe activiteit of event uit te werken.

Background Image

Career Corner

Career Corner is het geïntegreerde loopbaanplatform van de Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen van de KU Leuven. Het is het resultaat van een unieke samenwerking van de Faculteit met haar studentenkringen Ekonomika en Absoc. Career Corner verzamelt meer dan 8000 profielen van young potentials over de campussen Leuven, Antwerpen, Brussel en Kortrijk heen. Zo kan snel en eenvoudig via één platform de perfecte match gemaakt worden tussen deze economische profielen en het bedrijfsleven.

feb.careercorner.be