Background Image

Kiesweek Ekonomika

Kiesweek Ekonomika

Eind april zal Leuven weer in teken staan van de Kiesweek van Ekonomika. Een jaar lang wordt toegeleefd naar deze drie dagen van boordevol studentikoze activiteiten. Deze uiteenlopende activiteiten gaan van een gratis volkskermis op het Ladeuzeplein tot de memorabele TD's. De volledige organisatie wordt gedragen door een enthousiaste ploeg van zo'n 16 economisten. Deze stellen zich kandidaat om het praesidium te vormen voor het komende werkingsjaar.

De Kiesweek van Ekonomika is een traditie die 89 jaar geleden is begonnen. In de vroege jaren werden debatten gehouden tussen de verschillende kandidaat-ploegen om de stem van de economist te winnen. De laatste jaren is er slechts één ploeg die zich kandidaat stelt en deze bewijst zich dan door een groots evenement voor de economist te organiseren, de Kiesweek. Daarnaast zijn er ook jaarlijks enkele lolploegen die strijden voor de titel van mooiste ploegfilm, beste concept en mooiste stand. Na deze drie dagen krijgt elke economist de kans om zijn stem uit te brengen. 

Zoals je je wel kan inbeelden kan de Kiesweek er enkel staan met de hulp van de medewerkers die onmisbaar zijn. Dit zijn de helden die van de Kiesweek telkens een succes maken.  

Jaarlijks zoekt de opkomende ploeg veel medewerkers! Wil jij deel uitmaken van het mooiste evenement in Leuven?  Vul dan zeker dit formulier in!
REGISTREER ALS MEDEWERKER!