Background Image

onderwijs

Algemeen

Vertegenwoordiging. Ook jullie, de studenten aan de FEB, worden vertegenwoordigd in een heleboel Facultaire en Universitaire Raden

Fasevertegenwoordiging

Om het doel van Ekonomika Onderwijs, namelijk ‘het bereiken van iedere student aan de FEB’, te realiseren, zijn de Fasevertegenwoordigers in het leven geroepen.

Kom eens langs!

Zit je met een vraag of probleem, maar weet je niet wie aan te spreken?  Gloednieuw dit jaar is ons lokaal in het CPR!

Ekowiki

Weet je niet wat te verwachten van een examen? Ben je op zoek naar een begrippenlijst of een samenvatting die een goede ziel ooit maakte? 

PAL - Peer Assisted Learning

Bij Peer Assisted Learning of PAL wordt een groepje tutees, eerste- of tweedejaarsstudenten, begeleid door een tutor voor een specifiek vak.

Future Self

Je moet een major kiezen, maar weet echt nog niet welke? Je hebt al een idee, maar twijfelt of dat nu echt de sector is waar je graag iets in wilt doen? Gelukkig zijn er de Future Self Workshops!

Summer School

Zin in een extra uitdaging? Ging je al eens op Erasmus en heb je zin in meer? Of wil je net eens ontdekken wat het buitenland te bieden heeft? Ontdek het op een summer school! Kijk snel in de Summer schoolbrochure bij ‘Brochures’ voor meer informatie! 

KULAK

Ben je van de KULAK en kom je dit jaar in Leuven studeren? Lees dan alvast de handige KULAKbrochure van Ekonomika bij ‘Brochures’!

Brochures

Bekijk hieronder de brochures gemaakt door Ekonomika Onderwijs. 

Background Image