Background Image

Onthaal

Blijf op de hoogte!

Laat hier je gegevens achter om op de hoogte te blijven van de onthaalactiviteiten!

Algemeen

Elk jaar opnieuw is er een grote toestroom van nieuwe studenten in Leuven. Deze zijn niet enkel eerstejaars, maar ook studenten van andere faculteiten of campussen en internationale studenten.

Onthaalweekend 14/09 - 16/09

De middelbare school is eindelijk afgelopen en je voelt je klaar om je voor te bereiden op je studententijd, de leukste tijd van je leven. 
Geïnteresseerd? Klik hier voor meer info!

Wiskundeweek 17/09 - 21/09

Om je wiskundige knobbel op te frissen voor de start van het jaar organiseert de Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen elk jaar een week op voorhand de Wiskundeweek voor nieuwe studenten

Onthaalweek 24/09 - 28/09

Wil je graag Leuven en je medestudenten op een leuke manier leren kennen? Aarzel dan niet om deel te nemen aan alle geweldige onthaalactiviteiten die Ekonomika je voorschotelt!

Studentenleven

Wil je al even zien hoe het studentenleven exact loopt, kijk dan op deze pagina. We geven een klein voorsmaakje van hoe leven in Leuven eruit zal zien de komende maanden.

Peters en Meters

Om je volledig te ondersteunen in je eerste jaar, zetten een groot aantal tweedejaars zich tijdens het ganse jaar in als peter of als meter, bij wie je terecht kan voor al je vragen of problemen. 

Jaarbonding

Jaarbonding is een concept waarbij studenten zélf een aan aantal activiteiten organiseren voor hun jaargenoten. Zo bestaat er een Eerstebachteam, een Tweedebachteam, een Derdebachteam en een Full-Time team (laatstejaars).