Jaarwerking Team

De jaarwerking teams bestaan uit de Eerstebachwerking, Tweedebachwerking, Half Time en Full Time. Zij zullen instaan voor het organiseren van activiteiten voor hun jaargenoten. 

24 uren Team

In dit Team zal jij zowel actief als creatief te werk kunnen gaan om ervoor te zorgen dat Ekonomika derde wordt in de editie van 2016! 

Nightlife Team - VERTIGO

Het nightlifeteam is een team dat zich engageert om maandelijks een themafeestje in Dulci te organiseren. Het team zal een thema verzinnen en dit zelf volledig uitwerken.

Dulci A-Team

In dit team kan je op regelmatige basis eens achter onze toog pinten tappen. Ook onze DJ's die op regelmatige basis komen draaien, verwelkomen wij graag in dit team.

Investment Team

Met het Investment team willen we de economiestudent de mogelijkheid geven om samen te investeren in de aandelenmarkt. Heb jij zin om je achter de organisatie van dit gemeenschappelijk beleggingsfonds te zetten?

Ekolecture Team

In het Ekolecture team zal je verantwoordelijk gesteld worden voor de organisatie van een lezing over een actueel economisch thema in het eerste of tweede semester.

LCC Team

Het LCC team zal de tweede editie van de Leuven Case Competition volledig uitwerken.  Dit is een event georganiseerd voor meer dan 200 man en waarbij je je eigen skills verder kan uitwerken.

International Team

Het International Team zal samen met comité Onthaal & Internationaal verantwoordelijk zijn voor het onthaal van de buitenlandse studenten in Leuven. 

Erasmus Team

Het Erasmus Team zal instaan voor het organiseren van events voor terugkerende uitwisselingsstudenten. Na hun buitenlandse ervaring zullen de Belgische studenten terug ontvangen in Leuven met ontzettend leuke activiteiten! 

Ekonomika Projects Team

Heb je een idee? Wil je dit graag verwezenlijkt zien maar weet je niet hoe hieraan te beginnen? Via een Ekonomika Projects Team kunnen wij je helpen met de uitvoering van dit project. 

InterFacultaire Beker Team

Wil jij je op regelmatige basis sportief inzetten? Doe dan mee aan één van de interfacultaire competities in de voetbal, basketbal of volleybal en strijd in naam van Ekonomika tegen de andere faculteiten!

Fasevertegenwoordigers Team

De fasevertegenwoordigers vormen steeds hét aanspreekpunt in de aula. Je kan bij hen terecht voor vragen of problemen over je opleiding, proffen, specifieke vakken etc. 

Revue Team

Ben je geïnteresseerd om mee je schouders te zetten onder de Revue, een toneelstuk waarin proffen geïmiteerd worden door studenten, door bijvoorbeeld te acteren, het scenario te schrijven of het decor uit te werken? 

Lectuur Team

Ben jij iemand die graag schrijft en iets wil delen met je medestudenten via de ECONnect of de Blog? Aarzel niet om je te vervoegen bij het Lectuur Team waar je eigen topics verder kan uitwerken.